Управляващият директор но Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина Георгиева обяви днес,

...
Управляващият директор но Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина Георгиева обяви днес,
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева: МВФ създава външна група за консултации по важни въпроси

Управляващият шеф само че Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина Георгиева разгласи през днешния ден, че се създава на нова външна консултативна група.

Тя ще дава своя принос в търсенето на отговори на политически предизвикателства, в това число и на пандемията от коронавирус и нейното мощно влияние върху икономиката, съобщи Ройтерс.

Тази пъстра група включва някогашни и настоящи държавни чиновници, специалисти от частния бранш и учени. Сред тях са Тарман Шанмугаратнам, сингапурски вицепремиер и началник на паричния орган на града страна, както и основният изпълнителен шеф на испанската Сантандер груп (Santander Group) Ана Ботин, предава Българска телеграфна агенция. 

Групата ще се среща с Георгиева и други висши представители на МВФ няколко пъти в годината, посочи МВФ.

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и технич
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР